Business Development

Vi hjälper företag och organisationer att verkställa sina strategier.
Sju av tio förändringsprogram når inte sina mål eller ambitioner enligt Harvard Business School. Nio av tio leanprogram misslyckas enligt forskning från KTH. Något är fundamentalt fel.

Det räcker inte att göra en blueprint eller plan för att genomföra en förändring, man måste också få med sig alla medarbetare på förändringsresan. När man gör det blir resan betydligt enklare.

Vi hjälper våra kunder med de strukturella och kulturella aspekterna i förändringen. Tillsammans skapar vi en effektiv affärsplan där vision, affärsidé, strategi och mål är tydligt kommunicerade och förankrade inom organisationens olika nivåer.

Våra angreppssätt och arbetsmetoder varierar men något som vi aldrig ruckar på är att vara raka och tydliga i vår rådgivning.

Kontakta oss och boka ett förutsättningslöst möte. Det kan vara en bra start på en förändringsresa till nya framgångar. Vi genomför allt från punktinsatser till längre specialanpassade konsultsatser.

Vi erbjuder också kortare inspirationsföreläsningar, läs mer under Business Inspiration eller längre utbildningsprogram, läs mer under Business Learning.

Vi använder Stefan som föreläsare och coach. Han ger alltid 100 % och motiverar både chefer och medarbetare på ett upplyftande sätt. Stefan skapar positiva resultat därför rekommenderar jag honom gärna.

Anders Tholerud
Personalchef, Scania

Kontakta oss för mer information