Vad vi på Business Improvements gör

Vi hjälper organisationer att lösa problem och förverkliga sina strategier genom att identifiera och implementera deras strukturella och kulturella förbättringsmöjligheter.

Allt vi gör ska bidra till att öka effektiviteten och förbättra våra kunders resultat – vi kallar det Business Improvements. När vi har identifierat kundernas förbättringsmöjligheter är det viktigt att integrera dem med organisationens olika drivkrafter.

Organisatoriska drivkrafter Gorwik.seVåra kunduppdrag inleds oftast med ett förutsättningslöst möte eller en inspirationsföreläsning som kan leda till en utbildning eller ett längre samarbete. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi arbetar.
Här nedan kan du läsa mer om tre vägar som leder till nya framgångar:

Business Inspiration – föreläsningar

Ett framgångsrikt förbättringsarbete bygger på engagerade medarbetare. Vi erbjuder inspirationsföreläsningar för ledare, medarbetare och team.
Läs mer om Business Inspiration

Business Learning – utbildningar

Kunskap har alltid varit grunden till framgång. Genom våra utbildningar får medarbetarna rätt kompetens att vidareutveckla verksamheten.
Läs mer om Business Learning

Business Development – förändringsledning

Vi coachar kunder att identifiera sina förbättringsmöjligheter och förverkliga strategier. På vägen till målet löser vi tillsammans de problem som finns.
Läs mer om Business Development

För kontakt, fyll i formuläret eller ring 08-32 02 00