Business Learning

Kompetens och utveckling är grunden till framgångsrika organisationer. De senaste decennierna har kunskapen inom de beteendevetenskapliga områdena fullständigt exploderat. Det forskas och skrivs mer än någonsin om individ-, team- och ledarutveckling.

För att inte hamna efter behövs ökade satsningar på utvecklingen av våra ledare och medarbetare. De som vinner marknadskrigen är de som har den bästa kompetensen. Kampen om talangerna avgörs om ledarna och medarbetarna får den stimulans som en ständig kompetensutveckling ger. Vi behöver kreativa, kompetenta och trygga människor ute i våra organisationer.

Vi erbjuder utbildningar för ledare, medarbetare och team. Här är några exempel på kompetensområden som vi kan hjälpa er med:

Ledarskapsutveckling

  • Att leda sig själv – personligt ledarskap
  • Att leda andra – utveckla framgångsrika team
  • Att leda en verksamhet – skapa förändringar som förbättrar

Våra ledarskapsutbildningar innehåller olika moduler som naturligtvis kan kombineras med varandra.

Medarbetarskaps- och teamutveckling

  • Att arbeta med ständiga förbättringar
  • Att utveckla vinnande team
  • Att skapa mer motivation och arbetsglädje

Våra utbildningar vänder sig till alla nivåer inom organisationen. Gruppstorlekarna varierar från små ledningsteam till hela organisationer.

Att boka en utbildning kan vara en bra start på en förändringsresa. Vi genomför allt från punktinsatser till längre specialanpassade utbildningsprogram. Målet med våra utbildningar är att alltid inspirera till förbättringar av arbetssituationen.
Vi erbjuder också kortare inspirationsföreläsningar, läs mer under Business Inspiration eller situationsanpassade konsultinsatser, läs mer under Business Development.

Om ni söker en specifik utbildning som ni inte hittar här kan vi hjälpa er till rätt utbildare. Vi har ett stort nätverk av kollegor i utbildningsbranschen.

För kontakt, fyll i formuläret eller ring 08-32 02 00

”Med sitt entusiasmerande och omväxlande sätt ger Stefan åhörarna en positiv kick. Han är en sann motivatör som driver på – man blir inspirerad att direkt omsätta idéer och projekt till handling och resultat”

Mats Jentzen
Sales director, Dell