Om Görwik Management

Vi hjälper er att hitta er väg till nya framgångar genom våra tre arbetssätt Business Inspiration, Business Learning eller Business Improvements.

Historik

Stefan Görwik började arbeta professionellt med utbildning i mitten av 80-talet. Innan han startade eget arbetade han med fyra större internationella utbildningsföretag. Där utbildade han i försäljning, service, kommunikation, teamutveckling, time management och ledarskap. Senare certifierade han sig i Situationsanpassat Ledarskap, världens mest använda ledarskapsmodell. Modellen har han under senare år vidareutvecklat och ingår nu i olika ledarskapsprogram.

I början av nittiotalet var han först i Sverige med att bygga och i utbildningssammanhang använda en s.k. teamutvecklingsbana, ibland även kallad äventyrsbana. Där utvecklade han action learning pedagogiken som används i olika utvecklingsprogram. Denna upplevelsebaserade pedagogik i kombination med teori ger en oslagbar läroeffekt. Den är mycket uppskattad av deltagarna och efterfrågad av kunderna.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika partners beroende på kundernas behov och önskemål. Detta kan vara företag som arbetar med; enkäter/analyser, konferenser och event, talarförmedlingar m.m.

Samverkande konsulter

Vi är ett nätverk av samverkande konsulter med kompletterande kompetenser. Syftet med samarbetet är att kunna åta oss mer komplexa eller större uppdrag samt att hjälpa kunderna att hitta rätt konsult med rätt kompetens.

Våra konsulter

Stefan Görwik

Stefan Görwik

Stefan är VD och grundare av Görwik Management. I över 20 år har han inspirerat och utbildat ledare och medarbetare till ökad motivation, arbetsglädje och bättre resultat.
Innan Stefan startade Görwik Management arbetade han på flera större internationella utbildningsföretag som exempelvis Time Manager International och Wilson Learning.

Stefans seniora spetskompetens inom ledarskap och medarbetarskap i kombination med sitt starka engagemang ger kunden en unik trygghet i sitt val av utbildare, talare eller ledarskapsrådgivare.
Efter flera års arbete i USA föreläser han ofta och gärna på engelska.

Bjorn_Neubeck_190x180

Björn Neubeck

Björn är psykolog, leg. psykoterapeut, leg. KBT-terapeut och har senior erfarenhet av att stödja chefer i ledarrollen och det personliga ledarskapet.

Förutom sitt arbete som chefscoach är Björn också verksam som specialist inom klinisk psykologi och arbetar med rehabilitering inom såväl offentlig som privat verksamhet.

Björns kombinerade kompetens som psykolog, ledare och coach gör honom till det perfekta bollplanket när du vill utvecklas vidare eller om du har svåra HR-frågor att tackla såsom hjälp med stress- och krishantering.

Björn har lång erfarenhet av att möta människor och organisationer i förändring och coacha de som vill ta nästa steg i sin utveckling.

”Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap”

Monica Lindsten Rooslien
Personalchef, Océ Svenska

 

”Stefan, jag vill tacka dig för att du under dagens förmiddagspass fick mig på banan igen och fick mig att känna glädje i jobbet igen. Det känns som att jag hittade tillbaka till något jag tappat bort”

 Anette Karlsson
Enhetschef, Mariestads kommun

 

”Stefan är en dynamisk utbildare som på ett pedagogiskt sätt coachar våra medarbetare både i Sverige och internationellt. Vårt samarbete har pågått i fyra års tid och vi är mycket nöjda med den utveckling han skapar”

 Arto Pitkäniemi
Director Human Resources, Atlet

 

”En oerhörd kick för självkänslan! Att se att mina gränser ligger långt bortom vad jag kunnat drömma om. Det känns som om jag fått en ny dimension i livet. Har inte mått så här bra sen lång tid tillbaka. Helt fantastiskt!”

 Lena Rubin
Folksam