Om oss

Vi är en nystartad konsultorganisation med bred kompetens och lång erfarenhet. Under många år har våra konsulter samlat erfarenhet och metoder på olika håll för att effektivt skapa engagemang och driva förändringsarbeten tillsammans med våra kunder.

Våra kompetenser

Vi har praktiska erfarenheter inom följande områden: Förändringsledning, vision-, mål- och strategiarbete, ledarskapsutveckling, problemlösning, processkartläggning, grupputveckling, kommunikation, medarbetarskap, strukturell- och kulturell utveckling.

 

Våra konsulter

Stefan Görwik

Stefan Görwik, seniorkonsult

Kompetensområden:
Organisationsförbättringar, strategisk-, strukturell- och kulturell utveckling, ledarskap och teamutveckling. Stefan föreläser, utbildar och genomför förändringsledning på både svenska och engelska.

Susanna Stensdotter

Susanna Stensdotter, seniorkonsult

Kompetensområden:
Ledarskap och organisationsförbättringar. Susanna är civilingenjör och har stor erfarenhet att processleda ledningsgrupper, arbeta som förändringsledare eller som mentor till era interna förändringsledare. Efter flera års utlandstjänster behärskar hon svenska, engelska eller franska på professionell språknivå.

Björn Neubeck

Björn Neubeck, seniorkonsult

Kompetensområden:
Stress- och krishantering samt andra utmanande ledarskaps- och HR-frågor. Björn är psykolog, leg. psykoterapeut, leg. KBT-terapeut och har gedigen erfarenhet av att stödja chefer i ledarrollen och det personliga ledarskapet.