Om oss

Vi är en nystartad konsultorganisation med bred kompetens och lång erfarenhet. Under många år har våra konsulter samlat erfarenhet och metoder på olika håll för att effektivt skapa engagemang och driva förändringsarbeten tillsammans med våra kunder.

Enligt Gallups undersökning ”State of the Global Workplace” är 75 % av svenskarna oengagerade eller aktivt oengagerade i sina arbeten. 90 % av alla Leanprojekt misslyckas på grund av bristande uthållighet, enligt svensk forskning.

För att lyckas i dagens hårda konkurrens om kunderna behöver man bygga upp en effektiv och balanserad struktur och kultur som stödjer verksamhetsplanen och dess strategier. Våra metoder skapar engagemang, där alla utifrån sina egna förutsättningar, är med på förbättringsresan mot nya framgångar.

Business Improvements modell om Struktur och Kultur

Modellens fem olika delar har en sak gemensamt, de bygger på goda relationer. Goda relationer bygger på samarbete, som i sin tur handlar om en rak och öppen kommunikation som är en förutsättning för lyckade förbättringsprojekt.

 

Våra konsulter

Stefan Görwik

Stefan Görwik, seniorkonsult

Kompetensområden: Organisationsförbättringar, strategisk-, strukturell- och kulturell utveckling, ledarskap och teamutveckling. Stefan föreläser, utbildar och genomför förändringsledning på både svenska och engelska.

Bjorn_Neubeck_190x180

Björn Neubeck, seniorkonsult

Kompetensområden: Stress- och krishantering samt andra utmanande ledarskaps- och HR-frågor. Björn är psykolog, leg. psykoterapeut, leg. KBT-terapeut och har gedigen erfarenhet av att stödja chefer i ledarrollen och det personliga ledarskapet.

”Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap”

Monica Lindsten Rooslien
Personalchef, Océ Svenska

 

”Stefan, jag vill tacka dig för att du under dagens förmiddagspass fick mig på banan igen och fick mig att känna glädje i jobbet igen. Det känns som att jag hittade tillbaka till något jag tappat bort”

 Anette Karlsson
Enhetschef, Mariestads kommun

 

”Stefan är en dynamisk utbildare som på ett pedagogiskt sätt coachar våra medarbetare både i Sverige och internationellt. Vårt samarbete har pågått i fyra års tid och vi är mycket nöjda med den utveckling han skapar”

 Arto Pitkäniemi
Director Human Resources, Atlet

 

”En oerhörd kick för självkänslan! Att se att mina gränser ligger långt bortom vad jag kunnat drömma om. Det känns som om jag fått en ny dimension i livet. Har inte mått så här bra sen lång tid tillbaka. Helt fantastiskt!”

 Lena Rubin
Folksam